Afspraak maken – Tandartsenpraktijk TOED Kikkert en Beukers – Heerhugowaard

Afspraak maken

Afspraak maken

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te delen werken we alleen op afspraak. Wachten wordt hierdoor tot een minimum beperkt!

Voor het maken van afspraken kunt u van maandag t/m donderdag bellen tussen 08.15 uur en 12.30 uur, en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 08.15 uur tot 12.30 uur.

Bij spoedeisende klachten adviseren wij u om zo vroeg mogelijk te bellen. Wij streven ernaar om u dan dezelfde dag nog te helpen.

Afspraak annuleren

Wanneer u verhinderd bent verzoeken wij u uiterlijk twee werkdagen tevoren de afspraak af te zeggen. Oók als, bij een gezinsafspraak, één of meer gezinsleden niet mee kunnen komen. Dan zijn wij nog in staat om de vrijgekomen tijd te reserveren voor een andere cliënt. Bij niet of niet op tijd afgezegde afspraken kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Het tarief hiervoor is een naar redelijkheid vast te stellen percentage (0-100) van het bedrag van de voorgenomen behandeling. Het herhaaldelijk niet nakomen van uw afspraken zonder afzeggen kan uitschrijving uit onze praktijk tot gevolg hebben.